Verbouwplannen? Container huren!

Je woont al een tijdje in je huis, maar de inrichting is nog niet geheel volgens jouw wens. Wordt het niet de hoogste tijd voor een verbouwing, zodat je woning ook echt je droomhuis kan worden? Je maakt een plan, je berekent je budget en gaat aan de slag. Hou je er wel rekening mee dat een verbouwing meer afval oplevert dan de meeste mensen kunnen voorzien? Om de vaart erin te houden is het verstandig om tijdens je verbouwing een container op loopafstand te plaatsen.

Een container huren en efficiënt verbouwen

Je dacht misschien dat een aantal ritjes naar de stortplaats voldoende zijn om je afval af te voeren. Dat zal helaas flink tegenvallen. Niet alleen is het bijzonder tijdrovend, maar het bouwafval en puin zit je ook erg in de weg als je aan het verbouwen bent, waardoor je minder efficiënt en snel kunt werken. Door alles in een container te verzamelen, hou je jouw werkplaats schoon en overzichtelijk. Als je jouw container huurt bij een bedrijf dat zelf zorgt voor de afvoer van het puin, heb je er in principe geen omkijken naar.

Een container huren -afmetingen en doeleinden

Voor alle mogelijke werkzaamheden kun je een solide container huren. Deze container kun je laten brengen en halen en je spreekt dan een standaard huurperiode af. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een vrije parkeerplaats, liefst zo dicht mogelijk bij je voordeur. Bij de meeste verbouwingen aan woningen van particulieren is een container met een inhoud van 4m3 of 6m3 voldoende. Er zijn echter ook grotere containers tot een capaciteit van 40 m3. Van tevoren maken je de afspraak over het soort afval dat je in je container kwijt kunt. Zo zijn er speciale containers voor groenafval, voor grond, voor restafval en voor bouwafval.

Service en duidelijke afspraken

Als je een container huurt bij Rode Bak, mag je erop vertrouwen dat wij hem op tijd komen brengen en aan het eind van de huurperiode ophalen en afvoeren. In de regio ‘Twente doen ze dit binnen 24 uur. Voor de rest van Nederland houden we 48 uur aan. Wat doe je als je verbouwing langer duurt dan gepland? Eén telefoontje of een e-mailbericht is voldoende en we kunnen de huurperiode verlengen. Het kan ook gebeuren dat je container eerder vol is. Ga op tijd een container er zorg ervoor dat je verbouwing een succes wordt.

 

Gerelateerde artikelen