avg 2018

Heeft u uw AVG 2018 al op orde binnen uw bedrijf? AVG adviesbureau helpt u graag met de implementatie van deze nieuwe wet.

De nieuwe AVG wet kan uw organisatie aardig bezig houden. Wat moet je eigenlijk allemaal doen om de wet binnen jouw organisatie te implementeren. En wat als je ZZP-er bent; hoe regel je dat allemaal in je eentje?

De nieuwe AVG wet is op 25 mei j.l ingegaan en wordt nu ook daadwerkelijk gehandhaaft. Dat betekend dat je een boete opgelegd kunt krijgen wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van deze nieuwe AVG wet. Deze boete kan flink oplopen, namelijk tot 20 miljoen, of 4 procent wanneer de internationale omzet hoger is dan 20 miljoen euro.

Wat moet je doen voor de nieuwe AVG wet?

AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en is de Nederlandse versie van de Europese GDPR.

In een privacy-statement moet u aangegeven welke persoonsgegevens er worden opgeslagen en wat ermee wordt gedaan. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld worden verzameld via een website, maar ook in andere systemen zoals een CRM of zelfs computer. U dient contracten af te sluiten met diverse partijen om privacy te waarborgen. Deze privacy-wetgeving heeft dus een vrij grote impact op zowel grote als kleine bedrijven. Maar u hoeft er niet mee in uw maag te zitten.

Deze advertorial is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Gerelateerde artikelen