Mindfulness Training

Wil je anders omgaan met stress? Ervaar je dat je emoties soms een loopje met je nemen waardoor je jezelf in de weg zit, of sla je dicht in stressvolle situaties? Misschien is een mindfulness training dan iets voor jou. Mindfulness betekent; met aandacht aanwezig zijn in het huidige moment, zonder daarover een oordeel te hebben. Bij onplezierige gedachten of gevoelens hebben we vaak de neiging deze af te keuren of te onderdrukken. Dit heeft een ongunstig effect. Mindfulness leert je om een meer accepterende houding aan te nemen ten aanzien van je gedachten, gevoelens en emoties.

Pieter Arnou is een nieuwe mindfulness trainer in Tilburg. Pieter is voormalig huisarts, en staat bij het VMBN geregistreerd als categorie-1 trainer, wat betekent dat de mindfulness vergoeding in de meeste gevallen door de zorgverzekeraar wordt voldaan.

Pieter geeft deze mindfulness training in Tilburg, in het centrum van de stad in een inspirerende trainingsruimte die te herkennen is aan de rode deur. Ook organiseert Pieter Arnou diverse activiteiten als terugkomdagen en stiltedagen voor cursisten.

 

Gerelateerde artikelen