onlinegroen bomen

De walnotenboom kopen.

Een walnotenboom is een vruchtenboom. In het Latijns wordt het de Juglans Regia genoemd. De walnotenboom is een unieke boom. De kroon heeft een halfopen kroonstructuur. De bladeren van een walnomen boom zijn groot en ovaal vormig. Ze voelen lederachtig aan. Wat het zo bijzonder maakt is de eetbare vruchten die de walnotenboom produceert. Voordat een walnotenboom vruchten gaat geven kan de boom al wel 8 jaar oud zijn. Geven ze eenmaal vruchten dan kun je er ook direct goed van eten. Een walnoten boom is geschikt voor een grotere tuin. Voor een kleine tuin is hij niet geschikt. Een walnotenboom bloeit in mei en juni met gele, groene hangende katjes. De vruchten zijn groen / bruin.

De vruchten vallen in de herfst van de boom. En kunnen dan zo opgegeten worden van de bomen van onlinegroen

Gerelateerde artikelen