Een prachtige trouwlocatie in Ermelo

De trouwlocatie Ermelo

De gemeente Ermelo staat bekend als een fraaie en groene gemeente. Ook geeft de gunstige ligging aan het Wolderwijd de gemeente extra aantrekkingskracht. Met het vele groen en de prachtige heide is de gemeente Ermelo als trouwlocatie perfect geschikt. Door de ruimte en rust die de natuur uitstraalt, kunt u een ontspannen trouwdag tegemoet gaan. 
Een bruiloft plannen levert heel veel stress, zwoegen en zenuwen met zich mee. Uw eigen trouwdag moet natuurlijk helemaal perfect zijn en dat betekent veel zorgen. Wat is het dan ook fijn als u in een sprookjesachtige, ontspannen omgeving met een gemoedelijke sfeer elkaar het ja-woord kunt geven. 

Trouwen op de locatie Hoeve Kindergoed

Vroeger kon u alleen op het gemeentehuis trouwen, maar tegenwoordig kunt u op veel locaties elkaar het ja-woord geven. Dit geeft u veel ruimte om uw trouwerij naar persoonlijke voorkeur aan te passen. Een voorbeeld van een prachtige trouwlocatie in Ermelo is Hoeve Kindergoed. Hoeve Kindergoed is een oude Veluwse boerderij met een authentieke uitstraling. Deze trouwlocatie in Ermelo is van alle gemakken voorzien. Zo is er een grote feestzaal met podium en bar, een luxe keuken en een geweldig terras met boomgaard. Er is in alle jaargetijden genoeg ruimte voor uw gasten. 
Geïnteresseerd in deze trouwlocatie of wilt u meer informatie? Bel gerust naar 0341 – 55 43 23 of stuur een mail naar info@hoevekindergoed.nl.
 

Gerelateerde artikelen