Vacature schadebehandelaar

Vacature schadebehandelaar vinden?

Bent u op zoek naar een vacature voor schadebehandelaar? Dan kan Rochewood u verder helpen. Rochewood biedt diverse open vacatures aan bij bekende en onbekende verzekeraars en banken. Daarnaast is het mogelijk u aan te sluiten als Rochewood Professional, u maakt dan gebruik van het Rochewood netwerk. Binnen het beroep schadebehandelaar zijn er een aantal splitsingen. Zo zijn er onder andere letselschadebehandelaar, schadebehandelaar brand en schadebehandelaar motorrijtuigen. Bent u geïnteresseerd in deze onderwerpen, en zoekende naar een nieuwe baan? Dan zijn de vacature schadebehandelaar wellicht iets voor u. Bekijk snel de website voor de actuele vacatures of doe een open sollicitatie! 

Wat houdt de vacature schadebehandelaar in?

Bent u benieuwd geworden naar de vacature voor schadebehandelaar? Dan raad ik u aan om de vacatures te bekijken op de website. U vindt hier een duidelijke omschrijving van het beroep schadebehandelaar en de specifieke functie, verder vindt u op deze pagina ook de arbeidsvoorwaarden en andere randvoorwaarden. Hier is onder andere informatie te vinden over salarissen, reiskosten, vakantiedagen en een persoonlijk opleidingsplan. Ook vindt u de eisen waaraan u moet voldoen als schadebehandelaar. Bent u na het lezen van de vacature enthousiast? Schroom dan niet om uw CV en motivatiebrief te sturen naar Rochewood. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een persoonlijke reactie terug.

Vacature schadebehandelaar bij Rochewood

Zoals gezegd vindt u vacatures voor schadebehandelaar bij Rochewood. Maar wat voor onderneming is Rochewood? Dit bedrijf is opgericht in 2011 door vier ambitieuze ondernemers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 75 professionals. De werknemers en professionals zijn erg belangrijk voor Rochewood. Zo zegt het bedrijf: Als goed werkgever gaan we zorgvuldig om met de belangen van onze belangrijkste interne stakeholders: onze medewerkers en professionals’. Er is dan ook zeker de mogelijkheid om als werknemer uzelf te ontwikkelen binnen Rochewood. Bent u de volgende die het team versterkt bij Rochewood? U kunt contact opnemen via  0341 76 34 08. Een e-mail kunt u sturen naar info@rochewood.nl.

Gerelateerde artikelen