Schaftwagens

Uw bouwplaats verdient een schaftwagen van Brouwer

Op iedere bouwplaats wordt hard gewerkt. Harde werkers verdienen een plek waar ze ongestoord hun boterham kunnen eten en uit kunnen rusten om vervolgens met nieuwe energie weer aan het werk te kunnen gaan. De schaftwagens van Brouwer Nijkerk voorzien in deze behoeften.

Voordelen van Brouwer schaftwagens

Onze schaftwagens zijn onderhoudsarm en duurzaam. Doordat u uw schaftwagen minimaal hoeft te onderhouden blijft er meer tijd over voor een goed gesprek of een belangrijk werkoverleg.
Wij bieden diverse soorten schaftwagens aan. Door de flexibele samenstelling van onze wagens kunt u kiezen voor bepaalde opties zodat uw schaftwagen geschikt is voor elk project. Daarnaast zijn de schaftwagens voorzien van ons robuust, naadloos wandsysteem.

Oplossingen voor iedere bouwplaats

Brouwer Nijkerk is de ideale aanbieder voor niet alleen schaftwagens, maar ook voor grotere schaft- en vergaderruimtes en sanitaire ruimtes. Wij bieden een totaaloplossing voor iedere bouwplaatshuisvesting. Kijk snel op de website www.brouwernijkerk.nl voor de beschikbare modellen of vraag een offerte op maat aan zodat we u van de perfecte schaftwagen kunnen voorzien.

Gerelateerde artikelen