Glamping in Europa

Glampings Spanje

Glamping in Spanje? Zowel onder jongeren als onder ouderen geldt Spanje als één van de ultieme vakantielanden. De laatste tijd is daar een nieuwe doelgroep bijgekomen. De groep die graag een luxe vakantie in goed weer viert. Dit zijn de mensen die graag naar glampings in Spanje gaan. Deze zijn dan ook door het hele land te vinden. Dit is dus inclusief de streken waar iedereen graag heen gaat. Denk bijvoorbeeld aan een glamping in het gebied rondom Barcelona. Wil je hier meer over weten, dan is het goed om even rond te kijken bij een kenner. Ga dan snel naar Supertrips.nl. 

Aan de kust

Spanje is in de eerste plaats natuurlijk bekend om zijn kust. Het is niet ondenkbaar dat je graag hiernaartoe zou willen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een glamping aan de Costa Blanca of aan de Costa Brava. Dit zijn immers altijd al de plekken geweest waar heel veel mensne naartoe trekken in het voorjaar en in de zomermaanden. Op een glamping kom je ook nog eens niets tekort en met een beetje geluk kan je je voor een groot deel in je eigen taal redden omdat er heel veel mensen Nederlands spreken of in ieder geval begrijpen.

Cultuur en natuur

Natuurlijk heeft Spanje veel meer te bieden dan alleen maar de kustgebieden. Ook op het gebied van cultuur en natuur kan het heel interessant zijn om het land eens uit te kiezen als bestemming voor een vakantie. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld Girona of aan Andalusië. In deze steden en gebieden is van alles te vinden zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Daarnaast is er natuurlijk nog een bestemming die eigenlijk nergens bij hoort zoals Granada. Dit is weliswaar Spanje, maar het is natuurlijk flink anders dan het Spaanse vasteland zoals je dat kent. Dit maakt het interessant.

Glampings Kroatië

Een bestemming die door veel mensen wordt aangeprezen als een leuk idee voor een vakantie is Kroatië. Met de opkomst van glampings in Kroatië kan deze vakantie nu bovendien ook nog eens uitgebreider dan ooit worden gevierd. Het is immers zo dat de glampings zeer luxe zijn. De tent wordt ook wel vergeleken met een luxe vakantiewoning of een hotelkamer. Alleen sta je dan gewoon op een camping ermee. ZO krijg je dus ook gewoon de gezelligheid van een camping mee. Kijk snel op Supertrips.nl. Daar kan je zien wat er allemaal te vinden is op dit gebied in het land.

Topcampings

Hoewel Kroatië nog in opkomst is als vakantieland, kan er wel gesproken worden van topcampings als de bestemmingen besproken worden. Dit is bijvoorbeeld ook de ANWB van mening. Het land heeft dan ook zeer veel diversiteit te bieden. Al is het alleen al omdat er aan de kust heel veel te beleven is omdat het nu eenmaal leuk is om een vakantie aan zee te vieren. Dit is echter natuurlijk niet het enige. De glampings zijn ook op andere plekken in het land gevestigd. Het is dus ook mogelijk om vaker dan eens naar het land te trekken.

Mooie streken

Wie meer van het land wil zien dan alleen de zee en de kust, kan ook naar andere gebieden gaan. Ook Kroatië heeft immers een mooi binnenland. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om naar Istrië of naar Dalmatië te gaan. Daar kan je zien wat het land allemaal en cultuur en natuur te bieden heeft. Ook dit is namelijk niet gering. Bovendien zijn er in het land ook een aantal leuke en mooie steden die nog niet heel hoog op de lijstjes van de vele toeristen staan, je kunt daar dus nog in alle rust rondlopen en er lekker ontspannen.

Gerelateerde artikelen