Taxi

Taxibedrijf met de beste service

Heeft u vervoer nodig van of naar Den Bosch? De taxi's en taxibussen van onze goedkope taxibedrijf brengen u graag naar uw bestemming. Heeft u een feestje, gaat u naar een evenement of naar een culturele instelling? Onze taxi's zijn vooraf te reserveren via onze taxicentrale. Zo weet u zeker dat uw taxi op de afgesproken tijd voor u klaar staat. Bent u met een groep op stap? Maak dan gebruik van een van onze taxibusjes voor 4 tot 8 personen. Genoeg ruimte voor uw hele groep!

Met de Taxi Den Bosch naar het restaurant of theater, een veilige rit naar het vliegveld of een bezoekje aan het ziekenhuis? Of het nu gaat om werk of een privé-aangelegenheid, de professionele en behulpzame chauffeurs van Taxi Den Bosch dragen er in alle gevallen zorg voor dat u op een aangename, efficiënte en voordelige wijze op uw bestemming komt, zowel binnen als buiten de regio Den Bosch.

Terugbelservice
Om het taxivervoer per taxi zo aangenaam mogelijk voor u te maken, zorgt Taxivervoer Taxi Service Den Bosch dat u precies weet wanneer de taxi arriveert. Vijf minuten voor aankomst, wordt u gebeld dat de taxi er bijna is. Hierdoor hoeft u niet met uw jas aan te wachten, en voelt u zich niet opgejaagd wanneer wij bij u arriveren.

Veelzijdig wagenpark
Taxi Centrale Den Bosch beschikt over een modern, kwalitatief en bijzonder breed wagenpark. Van luxe wagens voor straattaxi’s en ziekenvervoer, 5- en 8-persoons taxibussen voor groepsvervoer tot en met super de luxe Mercedessen (S-klasse) met extra beenruimte voor een échte VIP-rit. Al onze wagens zijn voorzien van automatische airco, navigatie en GPS.
 
Een mooie start
Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk in een fraaie, luxe auto naar de kerk of het gemeentehuis. Steeds meer bruidsparen geven dan ook het jawoord aan Taxi Service Den Bosch. Wij zorgen ervoor dat het vervoer tot in de puntjes is geregeld en uw dag op rolletjes loopt. Specifieke vervoerswensen worden met alle plezier door ons ingewilligd.

Gerelateerde artikelen