Permanent ontharen

Permanent ontharen

Voor sommigen een kleine ergernis, voor anderen een onoverkomelijk probleem: ongewenste haargroei. Permanent ontharen is een duurzame oplossing voor die ongewenste haren.

Verschillende culturen, verschillende schoonheidsidealen. Maar er zijn bijzonder weinig culturen waarin bij vrouwen gezichtsbeharing als het achtste van de bekende zeven schoonheden gezien wordt. 

Ongewenste haargroei wordt door sommigen als storend ervaren, terwijl het voor anderen enorme schaamtegevoelens en zelfs psychische problemen oplevert. Voor een andere groep is de haargroei een symbool van iets waar ze absoluut afstand van willen nemen: een ander geslacht.

Bij iedere drogist en in iedere supermarkt zijn er diverse middelen voor verkrijgbaar. Deze hebben echter allemaal één ding gemeen: het is slechts een tijdelijke oplossing. De ene methode zorgt iets langer voor een gladde huid dan de andere, maar altijd komen de haartjes in een stugge vorm terug.

Pijnloos
Permanent ontharen is echter tegenwoordig pijnloos en succesvol mogelijk. Door middel van een diodelaser die werkt met vacuümtechnologie, is permanent ontharen in enkele behandelingen mogelijk geworden. Het vacuüm zorgt voor een minimale belasting van de huid. Zowel voor kleine oppervlaktes huid als de bovenlip of de bikinilijn, als grotere oppervlaktes als de rug kunnen op comfortabele wijze permanent onthaard worden.

Kijk voor meer informatie op www.sensitif.nl

Permanent ontharen

Gerelateerde artikelen