Zwevend tv meubel

Een zwevend tv-meubel van Spectral is een aanwinst voor elke living. De prachtige materialen, de subtiele kleuren, de krachtige lijnen en het gevoel voor details zijn als een signatuur dat maakt dat een tv-meubel van Spectral direct als zodanig herkenbaar is. Spectral is de Duitse fabrikant van top-design tv-meubels die richtinggevend is op het gebied van design en die bekend staat om zijn fraaie tv-meubels. Elk tv-meubel van Spectral is een blikvanger, maar als een tv-meubel zwevend is gemonteerd, zonder zichtbaar ophangmechanisme dat de lijnvoering verstoort, is het helemaal een aandachttrekker van jewelste.

De trompe l’oeil van een zwevend tv-meubel

Een tv-meubel van Spectral verdient door zijn geraffineerd urban lifestyle ontwerp een prominente plaats in uw woning. Terughoudend en toch voorzien van de pure esthetiek die misschien niet van een tv-meubel wordt verwacht, is een tv-meubel van Spectral het middelpunt van uw living. Dat geldt in nog sterkere mate voor zwevende tv meubels dat als een modern trompe l’oeil, door zijn onzichtbare ophanging, het oog van de beschouwer verwart, wat de aandachtswaarde van het meubel nog meer verhoogt.

Genieten van muziek of beeld van hoog niveau

Maak niet de fout om Spectral zwevende tv-meubels alleen te zien als een mooie omlijsting voor uw tv-installatie, want een tv-meubel van Spectral is veel meer dan dat. Tv-meubelen van Spectral herbergen tal van technische innovaties. Kenners weten dat een tv-meubel van Spectral garant staat voor topdesign en innovatieve oplossingen die het genoegen van het luisteren naar muziek of het bekijken van een film transformeren naar het hoogste niveau.

Gerelateerde artikelen