Enkel glas online

Enkel glas bestellen bij Glaskoning
Als er bij u thuis glas breekt, levert dat vaak een hoop gedoe op. Reparatie van enkele glas kost de nodige tijd. Maar niet als u uw enkel glas online bestelt bij Glaskoning. Als bedrijf staan wij bekend om onze snelle levering. En doordat wij ons enkel glas en dubbel glas inkopen bij de beste groothandelaren, kunnen we die leveren tegen zeer concurrerende tarieven.
 
Enkel glas op maat
Ideaal is dat u in onze de webshop van Glaskoning precies kunt aangeven hoe u het enkel glas op maat geleverd wilt krijgen. U voert online de breedte en hoogte van het glaswerk in. Vervolgens kiest u de door u gewenste radius van de afgeronde hoeken. Een extra service die Glaskoning aanbiedt en waarmee zij zich onderscheidt van anderen, zijn de roosters van materialen als aluminium, hout of kunststof. Deze kunt u – indien gewenst – toevoegen bij de laatste stap van uw bestelling. U kunt hierbij kiezen uit de topmerken DucoTon, Duculine of u kiest voor de geluiddempende Duco GlasMax. Uiteraard precies in de door u gewenste kleuren, maten en materiaalsoorten!
 
Breng eens een bezoek aan onze webshop voor enkel glas en bestel bij ons snel en voordelig kwalitatief hoogstaand glaswerk!
Of bel direct 0318 763 900

Gerelateerde artikelen