Nog nooit je sciptie laten nakijken?

Ben je niet tevreden of onzeker over het mogelijke eindresultaat van je scriptie of thesis? Het beste kun je dan je scriptie laten nakijken. Er staan ervaren taaldeskundigen voor je klaar om je voor jouw specifieke vakgebied te helpen met spelling, structuur, taal, en grammatica. Je kan er ook voor kiezen om je literatuurlijst van je scriptie te laten nakijken. 

 

Je scriptie laten nakijken is al mogelijk binnen 24 uur. Ga voor dat hogere cijfer en laat je scriptie nu nog nakijken, voorkom stress en laat professionals kijken naar je scriptie. 

Studenten zijn erg tevreden over de resultaten na het nakijken van de scriptie:

Esther, Eindhoven: ''Ik heb mijn Engelstalige scriptie twee maal laten controleren. Ik kreeg extra toelichting die ik nodig had voor      mijn onderwijsinstituut, en dit werd zonder extra kosten verleend. Inmiddels ben ik afgestudeerd mede door deze fantastische hulp''.

 

Peter, Veenendaal: ''zeer snelle en duidelijke taalcorrecties waardoor het prettig is om te verwerken, ik ben erg tevreden over de verleende diensten''. 

 

Anna, Amsterdam: "Door heel hard te leren is het mij gelukt om van het mbo naar het hbo te gaan. In tegenstelling to bij andere studenten komt het bij mij dus niet vanzelf. Met het schrijven van grote verslagen heb ik erg veel moeite en ik zag erg op tegen mijn scriptie. Ik ben er aan begonnen en uiteindelijk na laten kijken. Heel veel taalfoutjes zijn uit mijn scriptie gehaald en ik heb heel veel goede feedback gekregen. Op het eind heb ik ook nog een plagiaatcheck gedaan. Ik voel me nu een stuk zekerder bij het inleveren van mijn scriptie. "

Gerelateerde artikelen