geen geld meer verliezen dankzij valsgelddetectoren

Zo vaak gebeurt het in Nederland (en eigenlijk overal ter wereld) dat mensen proberen te betalen met vals geld.. Heel vervelend natuurlijk voor jou als ondernemer en iets waardoor bedrijven jaarlijks honderden miljoenen mislopen. Als je een beetje pecht hebt kan dit zelfs zorgen voor een failliessement. Dat wil je natuurlijk niet. Gelukkig valt daar iets aan te doen. Door de aankoop van een valsgelddetector zoals de Safescan 155-S zorgt u er voor dat er voortaal alleen echt geld in uw casio kassa terecht komt. Dat is natuurlijk ideaal! Als u uw geld niet alleen witlt detecteren op echtheid kunt u er ook voor kiezen om een geldtelmachine te kopen met ingebouwd valsgelddetectiesysteem. Hiermee kunt u uw geld ook gelijk tellen en sorteren terwijl u ook meteen weet of het geld wel echt is of niet. 

Gerelateerde artikelen