Tandarts Den Haag

Tandartsenpraktijk Hollands Spoor in hartje Den Haag, nabij Station Holland Spoor.
 

KRACHT van onze praktijk:
Patiënten zeggen vaak dat er in onze praktijk zo’n open en vriendelijke sfeer heerst.

Wij hechten dan ook veel waarde aan goede communicatie, ruime behandeltijd, rust en vooral duidelijkheid. Een goed verloop van de behandeling is, naast het technische aspect namelijk tevens afhankelijk van een uitstekend contact tussen patiënt en tandarts. We staan daarom dicht bij onze patiënten en we investeren veel in persoonlijke aandacht. Bent u bang voor de tandarts? Dan nemen we extra tijd voor u, bijvoorbeeld om rustig uit te leggen wat u bij iedere behandeling kunt verwachten. Wij doen er alles aan om uw angst volledig weg te nemen maar op z’n minst te verminderen.

Al onze medewerkers zijn continue bezig met bij- en nascholing waardoor de kwaliteit van onze zorg zich blijft ontwikkelen en verbeteren. Samen vormen wij een hecht team met als gezamenlijk doel: goede patiëntenzorg met de hoogst mogelijke kwaliteit!

Zoekt u (met spoed) een tandarts in Den Haag? kijk op www.tandartsenpraktijk-denhaag.nl
 

Gerelateerde artikelen