Snel gewicht verliezen

Is het mogelijk om snel gewicht te verliezen?Ja inderdaad.Snel gewichtsverlies betekent ongeveer een tot twee kilo per week.Echter, elk programma dat bevordert om 12-15 pond per week of 10 dagen te verliezen, is niet voor uw gezondheid of u kunt zeggen dat u uw gezondheid kan schaden.Snelle gewichtsverlies op een gezonde manier is alleen mogelijk met bepaalde dieetplannen en regelmatige oefeningen.

 

1. South Beach Diet: Dit omvat drie fasen.De eerste fase duurt 14 dagen.In deze fase mag u geen hoge glycemische voedingsmiddelen zoals aardappelpuree, donuts, sportdranken, pretzels, rijst en ijs eten.Als gevolg daarvan verlies je insulineweerstand en begint je vetten snel te verliezen.In deze 14 dagen kun je 10 pond verliezen.In de tweede fase kunt u uw beperkte voedingsmiddelen langzaam aan uw maaltijd toevoegen.De periode varieert van persoon tot persoon.U moet deze fase doorgaan tot u uw droomgewicht bereikt.Fase drie is voor het hele leven.Deze fase alleen het onderhoud van uw lagergewicht.U kunt drie fruit- en driegraanporsies in uw menu per dag opnemen.Met het South Beach dieet is snel gewichtverlies mogelijk op een gezonde manier.

 

2. Microbiotisch Dieet: Het microbiotische dieet is laag in vet en hoog in vezel.Zo is het populair onder vegetariërs.Dit dieet beperkt melkproducten, suiker en vlees.Dit dieet bevat soja producten, groene bladgroenten die ruwvoer bevatten, twee kommen Shoyo of Mishu Soep, Volkoren, Bonen en Bruine Rijst.Kookolie die de voorkeur heeft is maïsolie of mosterdolie.Voor een vegetariër kan snel gewichtsverlies met behulp van dit dieet worden verkregen.

 

3. Voor snel gewichtsverlies kunt u eetlustdempers gebruiken zoals Hoodia Gordoni, die 100% natuurlijk is en geen bijwerkingen geeft.

 

Met behulp van dit dieet en regelmatige oefeningen kun je je doel op snel gewichtsverlies op een gezonde manier bereiken. Op die manier houd je jezelf en je familie gezond.

 

Gerelateerde artikelen